LED izzók

Elsősorban azzal kezdenénk, hogy tisztába vagyunk vele, hogy a led nem izzik, még csak nem is ég, hanem világít és egyben egy fényforrás! Viszont mivel mi kereskedők vagyunk, nem pedig laboratóriumi szakemberek és a vevőink 80-90%-ban izzó és égő elnevezéssel keresik ezen termékeket is, ezért Cégünk is így fogja nevezni: Led izzó!

A LED-es (Lighting Emitting Diode) izzó napjaink jelensége és egyúttal filozófiája is. A LED-dióda egy elektromos feszültségforráshoz csatlakoztatott félvezető chip. Körülötte olyan anyagból készült réteg (például gyanta) van, amely a sugárzott fény szükséges optikai tulajdonságait biztosítja. Az izzóval ellentétben, ahol nincs jelentősége az elektromos áram áthaladási irányának, a LED-dióda csakis az engedélyezett irányban köthető be, és csak egyenáramot használhat. Váltóáramhoz történő csatlakoztatás esetére ezért a LED-es világítótest egyenirányítóval van ellátva.

LED-es izzóinkat prémium összetevőkkel szereljük fel. Olyan, a LED-es technológia terén a világ élvonalába tartozó műhelyek LED-es chipjeit használjuk, mint az EPISTAR, a SAMSUNG, a NICHIA, a CREE, a SHARP és a TOSHIBA.

Az EMOS LED-es izzói kiemelkedő élettartammal és minimális fényáramveszteséggel bírnak. A szokásos használat mellett több mint 10 évig mindennap jó szolgálatot teljesítenek.

A színvisszaadási index az összes LED izzónál min. Ra 85-nek felel meg. A be-és kikapcsolások száma 55 000-től – 200 000-ig terjed, az izzó típusától függően. A LED izzók élettartama 25 000 – 30 000 óra. Nem használható fényerőszabályzóval.


Keresés szűkítése

Kijelöltek összehasonlítása (0)


Megjelenítve: 1 - 15 / 64 (5 oldal)
Top